Fråga facket Fråga facket

LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg söker assistent

Anställningsvillkor LO-distriktet söker en assistent som kan arbeta på kontoret med administrativa uppgifter.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Foto: Christina Jonsson

OM ARBETSPLATSEN
LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg omfattar länen Dalarna och Gävleborg. Vi har vårt säte och distriktskontor placerat i Gävle där det totalt arbetar sju personer. Våra uppdragsgivare är LO-förbundens avdelningar som finns i vår geografi. Tillsammans finns vi aktiva i kommunerna och vi samlar tillsammans cirka 92 000 medlemmar. På LO-distriktet arbetar vi med facklig och politisk samverkan, samordnar den tvärfackliga studieverksamheten, följer och driver arbetsmarknadsfrågor och försäkringsverksamhet. Vi arbetar aktivt med ungfrågor och elevinformation.

OM ARBETSUPPGIFTERNA
Du kommer att sköta administrationen för distriktets försäkringsrådgivarverksamhet när det gäller inbjudningar, kallelser, bekräftelser, bokningar och materialbeställning. Samt övriga kontorsgöromål så som beställning av kontorsmaterial, svara i telefon, hantera e-post och så vidare. Tjänsteresor inom länen kan förekomma.

OM KVALIFIKATIONER
Tjänsten kräver god datavana. Vi jobbar i Office 365. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du gillar att samarbeta och delta i arbetslaget på LO-distriktet. Som person ska du vara serviceinriktad och noggrann.


Tjänsten är på 50%. Lön utgår enligt kollektivavtal. Tjänsten är tillsvidare, provanställning enligt AFO kollektivavtal kan tillämpas. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Helena Gille, 070-310 50 98, helena.gille@lo.se

Facklig representant för Handels är:
Ulrika Wiklund 070-330 93 10, ulrika.wiklund@lo.se

Din ansökan sänds till Helena Gille via mail, senast den 28 februari. Bifoga CV, personligt brev samt referenser.


LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg
Helena Gille, ombudsman och chef

Viktor Rasjö
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.