Fråga facket Fråga facket

LO-distriktet söker projektledare

Försäkringar LO-distriktets Facket Försäkrar söker en projektledare för ett projekt inom Samhall i Gävleborg.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Foto: Kjell Andersson

Om arbetsplatsen

LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg omfattar länen Dalarna och Gävleborg. Vi har vårt säte och distriktskontor placerat i Gävle där det totalt arbetar 7 personer. Våra uppdrags-givare är LO-förbundens avdelningar som finns i vår geografi. Tillsammans samlar vi drygt 88 000 medlemmar. På LO-distriktet arbetar vi med facklig och politisk samverkan, samordnar den tvärfackliga studieverksamheten, följer och driver arbetsmarknadsfrågor och ansvarar för facket försäkrar verksamhet. Vi arbetar aktivt med ungfrågor och elevinformation.

Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter består av att projektleda LO-distriktets Facket försäkrar projekt inom Samhall i Gävleborg. Planera projektet utifrån projektbeskrivningen, samordna uppsökeri ute på arbetsplatserna och genomföra verksamheten tillsammans med uppsökare.

Om projektet

Hitta nya försäkringsinformatörer inom avtalsområdet Samhall i Gävleborg samt att informera 85% av alla anställda om avtalsförsäkringarna i kollektivavtalet. Samhall har cirka 940 anställda i Gävleborgs län. Projektet genomförs under perioden Sep-Nov 2020.

Om kvalifikationer

Du har erfarenhet av förtroendeuppdrag inom ett LO-förbund och kunskaper inom social- och avtalsförsäkringarna. Meriterande är om du har försäkringsutbildning och kunskaper i projektledning.

Som person är du strategisk, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att bygga kontakter och tycker om att arbeta i grupp. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du måste dela arbetarrörelsens värderingar. Tjänsten kräver datavana. Vi arbetar i Office 365. Arbetet innebär resor och kräver körkort samt tillgång till bil.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är reglerad enligt kollektivavtal. Kollektivavtal mellan AFO och Handels tillämpas. Tjänsten är en projektanställning 2020-08-03 till 2020-11-30. Tillträde kan ändras enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av Helena Gille, 070-310 50 98, helena.gille@lo.se 

Facklig representant för Handels är Melissa Almen 070-272 31 80, melissa.almen@lo.se

Din ansökan sänds till Helena Gille via mail, senast den 17 april 2020. Bifoga CV, personligt brev samt referenser.

LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg
Helena Gille, ombudsman och chef

 

Viktor Rasjö
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.